Információ

Fehér ajtók – a minõség ismérveEz az, amirõl felismerhetõk a minõségi ajtók, mint például a JELD-WEN termékek: A festett ajtók felülete egyenletes képet kell, hogy mutasson.
A fehér ajtók optikailag térnövelõ hatásúakA fehér ajtók optikailag megnövelik és világosabbá teszik a teret. Ezért a motívumos ajtók ideális megoldást jelentenek erre a célra. Ráadásul tetszés szerint kombinálhatja a lakótérben az üvegkivágással ellátott és az üvegkivágás nélküli típusokat.
Valódi fa furnérfelületek összetéveszthetetlen erezettel és struktúrával Minden furnérozott ajtó valódi fából készülõ, egyedi termék. Az összes ajtó keretes, kazettás kitöltéssel. Összetéveszthetetlen erezettel és struktúrával rendelkezõ felület, amely az évek során jellegzetesen besötétedik, és többrétegû lakkozás védi.
Valódi fa furnérképA kiválasztott furnérkép életet visz a fába, és minden ajtót egyedivé varázsol.
Tömörfa ajtók – kissé besötétednekA természetes növekedés eredeti vonalai minden ajtót egyedivé tesznek. A kiváló minõségû tömör fából történõ felépítés és a gondos kidolgozás tartóssá és robusztussá teszi az ajtót. Ne feledje, hogy a valódi tömörfa ajtók az évek során kissé besötétednek, és még karakteresebbek lesznek.
Dekor ajtók – Ideális alkalmazási területekSima felületüknek köszönhetõen ezek az ajtók különösen könnyen kezelhetõk, mivel sehol sem tud rajtuk megtapadni a por, a dekorok pedig karcálló kivitelûek.
Sicherheit beim GlasÜveg esetén is biztonságosMindig szép. Az összes teljes üvegezésû JELD-WEN ajtót kiváló minõségû, szilánkmentes biztonsági üveggel szerelik.
WK2Legyen tekintettel a betörésvédelemre. A Clever lakás bejárati ajtókat megvásárolhatja úgynevezett WK2 (2. biztonsági kategória szerinti kialakítású) ajtóként is. A WK2 meghatározása elõírja, hogy ezeknek az ajtóknak alapvetõ védelmet kell nyújtaniuk az egyszerû szerszámokkal, testi erõvel végrehajtott betörési kísérletekkel szemben, mint a nekiugrás, felemelés vagy kitépés. Ez kedvét szegi a legtöbb elkövetõnek, és eltántorítja õket a betörési kísérlettõl. Az összes WK2 ajtó az európai szabványok szerint bevizsgált, és megtalálható rajtuk a megfelelõ jelölés is.